/var/www/omikron-mo.hu/html/includes/

Referenciák

Ügyfeleink a hazai és az európai pénzügyi szektor vezető szereplői. Termékeinkkel a hazai kereskedelmi bankok túlnyomó többségénél jelen vagyunk.

MultiCash termékcsalád

Az Omikron-csoport legfontosabb terméke a MultiCash termékcsalád. A MultiCash Classic megoldás európa piacvezető multibankos megoldása, amelyet több mint 20 országban mintegy 250 bank - köztük számos hazai pénzintézet - vezetett már be. A MultiCash@SmartOffice internet banking megoldást Európa-szerte már több mint 20 bank - köztük több hazai - alkalmazza és több vezető bankcsoport használja a teljes európai hálózatában. A banki ügyfelek fizetési folyamatainak automatizálását támogató MultiCash Transfer megoldást Európa-szerte több mint 100 vezető multinacionalis vállalatcsoport használja.

Corona termékcsalád

A SmartStream cég által fejlesztett pénzügyi tranzakciós rendszert a világ mintegy 70 orságában több mint 1.000 pénzintézet alkalmazza. A termékcsalád zászlóshajóját, a nosztró számlák egyeztetésére szolgáló Corona Cash megoldást 7 hazai kereskedelmi bank vezette már be.

Pénzmosást megelőző rendszerek

Világszerte mintegy 400 bank használja az általunk képviselt EastNets cég SafeWatch termékét. A magyarországi bevezetésre 2006-ban került sor és jelenleg 8 bankot tisztelhetünk ügyfeleink között.

Swift Alliance működését kiegészítő megoldások

Az EastNets cég Reporting, Recovery és DDA termékeit világszerte több száz pénzintézet - hazánkban 3 vezető kereskedelmi bank - használja.

Swift CBT megoldás

A TurboSwift megoldás - világszerte több mint 200 installációval - több mint 20 éve van jelen a hazai piacon. A megoldást a hazai pénzügyi szektor meghatározó szereplői használják.

ViberDesk - Viber forgalom monitorozása


Cégünk a Viber rendszer hazai bevezetésével egy időben fejlesztette ki a Viber forgalmat monitorozó ViberDesk megoldását, amelyet több hazai vezető pénzintézet használ.

DevStat

A teljes SWIFT forgalmat visszakereshetővé és lekérdezhetővé tevő alkalmazásunkat évek óta több vezető hazai kereskedelmi bank használja.

IG2 szimulátor

A LIB Kft.-vel közösen kifejlesztett alkalmazást több bank használja az IG2 forgalom szimulálására és az IG2-höz kapcsolódó alkalmazások tesztelésére.