/var/www/omikron-mo.hu/html/includes/

Hírek, újdonságok

2013. december - 16. MultiCash User Club

16. alkalommal rendeztük meg a MultiCash User Club-ot. A rendezvény első része az új ügyféloldali MultiCash (MCC 3.23.002) használatával kapcsolatos gyakorlati tudnivalókról és tapasztalatokról szólt.
A második részben bemutattuk cégünk új, saját fejlesztésű termékét, az EB Middleware-t  és a Multicash-termékcsalád következő generációját.

2013. szeptember - Célegyenesben a SEPA bevezetés

Az EURÓ-övezeti országokban működő cégeknek már csak néhány hónapjuk maradt arra hogy rendszereiket átállítsák a SEPA formátumra, amely 2014 februárjától kötelezően alkalmazandó az ügyfél és bank közötti adatforgalomban. Az Omikron Csoport - mint az elektronikus banki alkalmazások vezető európai szállítója - teljeskörű segítséget nyújt az átálláshoz.

2013. szeptember - Megjelent az en.SafeWatch Filtering 3.3

Az EastNets® elérhetővé tette az en.SafeWatch Filtering legújabb 3.3-as verzióját. Néhány új funkció mellett a termék legfontosabb újdonsága a teljesen megújult webes felhasználói felület. Az új alkalmazás-architektúra pedig kölcsönös átjárhatóságot biztosít az legújabb EastNets termékek között.

2012. december - 15. MultiCash User Club

15. alkalommal került megrendezésre a MultiCash User Club. A rendezvényen megbeszéltük az IG2 bevezetésének tapasztalatait, szót ejtettünk a SEPA területén várható változásokról és bemuttatuk a MultiCash termékcsalád új fejlesztéseit is, mint például az okos telefonon futó MultiCash Mobile megoldást.

2012. október - SIBOS 2012
A SIBOS, a világ egyik legnagyobb banki konferenciája és kiállítása. Ebben az évben Oszakában rendezték október 29-e és november 1-je között.

2012. szeptember - Tranzakció monitorozás és FATCA megfelelés rendezvény
Egy rendezvény keretében mutattuk be az EastNets cég pénzmosás elleni megoldásását, a SafeWatch Profiling alkalmazást, melyet a gyártó felkészít a FATCA szabályok és jelentések kezelésére is.

2012. június - Corona User Club
A rendezvényen bemutattuk a Corona termékcsalád legújabb elemét, a Corona Cards alkalmazást, amely a bankkártya tranzakciók egyeztetési feladatait automatizálja. Természetesen szót ejtettünk a Corona legújabb, 7.7-s verziójának újdonságairól is.

2012. február - A BankServ egyesült a Fundtech céggel
Partnerünk, a BankServ cég egyesült a Fundtech céggel, amely a világ egyik vezető pénzügyi megoldásokat szállító vállalata. Tevékenysége az egész világra kiterjed.