/var/www/omikron-mo.hu/html/includes/

Cégismertető

Az Omikron Magyarország Kft. - a kölni székhelyű Omikron-csoport tagja - 1991 óta van jelen a magyarországi banki szoftver piacon (1998-ig Management Data Kft. néven). Anyacégünk, az Omikron Systemhaus GmbH 1983-ban alakult, és az elmúlt több mint 25 év alatt az általa fejlesztett MultiCash termékcsalád Európa vezető electronic banking alkalmazásává vált. Világszerte több mint 250 bank vezette már be cégcsoportunk termékeit.

A magyar leányvállalat alapításától kezdve a hazai és nemzetközi banki fizetési forgalommal összefüggő rendszerek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik. Természetesen kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk a MultiCash termékcsaládnak, amelynek a fejlesztésében is részt vállalunk. Cégünk kiemelten foglalkozik a SWIFT-hez kapcsolódó alkalmazások forgalmazásával és fejlesztésével is.

Az általunk képviselt külföldi szoftverfejlesztő cégek banki megoldásai kivétel nélkül világviszonylatban is vezető megoldásnak számítanak. Cégünk az egyes alkalmazások bevezetéséhez teljes körű szolgáltatást nyújt, beleértve az implementációt, a magyar nyelvű hotline szolgáltatást, valamint a folyamatos karbantartást is.

Magyarországon kívül - helyi partnerünkkel közösen - jelen vagyunk Szerbiában is, de a régióban szinte minden országban kialakítottunk már együttműködést helyi, hasonló tevékenységet folytató cégekkel.

A magyarországi kereskedelmi bankokon kívül régiószinten működő bankcsoportoknak országhatárokon átnyúló szolgáltatásokat nyújtunk az egyes banki termékek vonatkozásában.