/var/www/omikron-mo.hu/html/includes/

Banki alkalmazások

MultiCash és MultiCash Transfer
A MultiCash a maga területén a legsikeresebb elektronikus banki szolgáltatás Európában. A multibanking rendszer, amelyet már 13 magyar bank használ, a német OMIKRON rendszerház terméke. A MultiCash SWIFT és zsíró formátumú állományokkal dolgozik, és igényes Cash Management funkciókat lát el. A MultiCash Transfer azoknak a nagyvállalatoknak nyújt megoldást, akiknek egy klasszikus elektronikus bank nyújtotta szolgáltatások közül csak a biztonságos adatküldésre van szükségük.

MultiCash termékcsalád az Interneten

Az Internet gyökeresen megváltoztathatja a bank és ügyfél elektronikus kapcsolatát. Ez kihívás, de egyben lehetőség is a bankok számára, hogy lényegesen hatékonyabban, gyorsabban és egyszerűbben nyújthatják szolgáltatásaikat az Internet kínálta lehetőségek felhasználásával ügyfeleik számára. A MultiCash termékcsalád felkészült az új kihívásokra, ezzel is piaci előnyhöz juttatva a megoldást alkalmazó bankokat. A termékcsalád tagjai a MultiCash@Web, MultiCash@Sign, MultiCash@SmartOffice és a MultiCash@Online. A tisztán böngésző alapú megoldásunkat, a MultiCash@SmartOffice-t, amely a jelenleg elérhető, legmagasabb szintű biztonságot nyújtja, több titkosítási és hitelesítési opcióval kínáljuk ügyfeleinknek.

Corona termékcsalád
A Corona Cash (korábbi CORONA) és NOSTRO a SmartStream (ex-Management Data) illetve a SWIFT által kifejlesztett számlaegyeztető rendszerek. A különböző platformokon futó alkalmazások alkalmasak nostro és belső számlák egyeztetésére. Magyarországon már 15 bank vezette be az alkalmazások egyikét. A Corona Confirmations (régebben COMFORT) a SWIFT MT3xx-es üzenetek egyeztetésére szolgáló rendszer, amely automatikusan egyezteti egymással a bankok és bróker cégek visszaigazolásait a deviza és pénzpiaci ügyletekről. A szoftver minimalizálja a rutin munkát, s ezáltal a hibázás lehetősége jelentősen csökken. Magyarországon eddig 2 bank vezette be. A Corona Securities egy könnyen kezelhető, hatékony és megbízható szoftvercsomag, amely az értékpapírok egyeztetését automatizálja. A Corona Securities rendszer szintén felhasználható az értékpapírokkal kapcsolatos kimutatások és elszámolások ellenőrzésére is. A Corona termékcsalád további tagjai a Corona Intra-day, Corona Investigations, Corona Active és a Corona Web-Enabled alkalmazások. A termékcsalád új tagja a Corona Cash Long-term Viewer, amely segítségével online lekérdezéseket futtathatunk a Corona Cash alkalmazásból archivált (long-term) cash tételekre vonatkozóan.

EastNets megoldások
Az EastNest cég - mint a SWIFT kiemelt partnere - piacvezető az ún. AML (anti-money laundering) alkalmazások területén. Az en.Safewatch Filtering termékét már több mint 400 bank - köztük négy hazai pénzintézet - vezették már be. További általunk forgalmazott termékük a SWIFTAlliance rendszerrel rendelkezők számára, az en.Reporting és en.SafeWatch Profiling alkalmazások, amelyekkel különböző listákat állíthatnak elő, valamint az en.Recovery és az en.Duplicate Detection rendszerek, amelyek a SWIFTAlliance termékcsalád funkcionalitását kiegészítő megoldások. 

ViberDesk Pro
A VIBER nevű valós idejű bruttó elszámolási rendszer való csatlakozás támogatása.

DevStat SWIFT Statisztika
A teljes banki SWIFT forgalmat monitorozó, kiértékelő rendszer.

TurboSwift
A TurboSwift egy UNIX / Windows NT alapú program, amely a SWIFT hálózatba való csatlakozásra nyújt megoldást. A TurboSwift-et Magyarországon eddig 5 bank vezette be.


Termékeinkről részletesebb leírást a navigációs panel elemeire kattintva kaphat. Amennyiben további termékeink iránt érdeklődik vagy bővebb felvilágosítást szeretne, kérjük, lépjen kapcsolatba cégünkkel.