Az Omikron Magyarországról

Az 1983-ban alapított német illetőségű Omikron Systemhaus fő tevékenységi köre standard banki alkalmazások fejlesztése és forgalmazása. Az Omikron-csoportot a Kölni központú Omikron Systemhaus GmbH & Co. vállalat tagjai, valamint a nemzetközi leányvállalatok, köztük az Omikron Magyarország, alkotják. Az Omikron-csoport, amely elismert elektronikus banki alkalmazásaival Európa egyik vezető szoftverházává vált, kiterjedt európai partnerhálózattal rendelkezik, ezzel is biztosítva, hogy az Omikron termékek mindig megfeleljenek a helyi piac által támasztott követelményeknek és igényeknek.

Hírek, újdonságok

2013. december - 16. MultiCash User Club

16. alkalommal rendeztük meg a MultiCash User Club-ot. A rendezvény első része az új ügyféloldali MultiCash (MCC 3.23.002) használatával kapcsolatos gyakorlati tudnivalókról és tapasztalatokról szólt.
A második részben bemutattuk cégünk új, saját fejlesztésű termékét, az EB Middleware-t  és a Multicash-termékcsalád következő generációját.

2013. szeptember - Célegyenesben a SEPA bevezetés

Az EURÓ-övezeti országokban működő cégeknek már csak néhány hónapjuk maradt arra hogy rendszereiket átállítsák a SEPA formátumra, amely 2014 februárjától kötelezően alkalmazandó az ügyfél és bank közötti adatforgalomban. Az Omikron Csoport - mint az elektronikus banki alkalmazások vezető európai szállítója - teljeskörű segítséget nyújt az átálláshoz.

2013. szeptember - Megjelent az en.SafeWatch Filtering 3.3

Az EastNets® elérhetővé tette az en.SafeWatch Filtering legújabb 3.3-as verzióját. Néhány új funkció mellett a termék legfontosabb újdonsága a teljesen megújult webes felhasználói felület. Az új alkalmazás-architektúra pedig kölcsönös átjárhatóságot biztosít az legújabb EastNets termékek között.